Landelijk trouwen op een échte boerderij

Trouwen op de boerderij
Boerderij de Deel
Trouwen op een echte boerderij

Boerderij De Deel is dé trouwlocatie voor als je wilt trouwen op een echte boerderij. Onze boerderij ligt middenin het groene hart en toch maar 5 minuten van de snelweg verwijderd. Via de smalle landweggetjes kom je in het pitoreske Nieuwerbrug waar onze boerderij staat. 

Een monumentale boerderij met oude elementen en buiten volop ruimte om je gasten te ontvangen. Daarom is een boerderij een ideale locatie voor je buiten bruiloft. We helpen je dan ook graag bij het realiseren van de mooiste dag van je leven en nemen je met liefde alles uit handen.

Unieke trouwlocatie

Unieke boerderij om te trouwen

Boerderij De Deel is een echte boerderij. Er worden nog dagelijks koeien gemolken. Er zijn meer boerderijen waar je kunt trouwen maar meestal zijn daar geen koeien meer. Uiteraard mag je ook even een kijkje nemen bij de koeien als je dat leuk vindt. 

Daarnaast is een gedeelte van de boerderij verbouwd tot trouwlocatie. Je hebt dus zowel binnen als buiten ruimte voor jouw bruiloft. In de boomgaard kun je de ceremonie plaats laten vinden om vervolgens de bruidstaart aan te snijden op het terras. Ondertussen zetten wij lange tafels in het gras neer waarna jullie heerlijk kunnen genieten van een diner. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Shared dining of een BBQ?

Vervolgens steken we na het diner het kampvuur aan en genieten we van een gezellige avond met hapjes en drankjes. Of ga jij liever voor een feest? Dan verhuizen we na het diner naar binnen toe. Daar hebben we een gezellige ruimte waar een leuk feestje gegeven kan worden.

 
''Wij zijn superblij met Boerderij De Deel als trouwlocatie. Het contact met Bertine is vlot, alles is super goed geregeld en het personeel is heel erg vriendelijk"

-Suzanne

'We hebben een geweldige dag gehad'
Trouwen boerderij
'Ondanks alle maatregelen was het gezellig'
'Onze bruiloft was zo relaxt'
Trouwen op een boerderij

Trouwen op een boerderij?

Een bruiloft plannen kost enorm veel tijd. Daar zie je misschien best wel tegenop. Je bent druk met de gastenlijst, budget maar ook met leveranciers zoeken.  Daarom hebben wij met verschillende leveranciers besloten dat we jullie daarbij gaan helpen.

We hebben verschillende weddingdeals gemaakt waarbij alle leveranciers al inbegrepen zijn zoals een professionele ceremoniemeester maar ook de bruidstaart. Zo hoeven jullie alleen nog maar te genieten van de voorbereidingen. 

Een landelijke locatie

Een relaxte sfeer op je bruiloft

Alles op 1 plek zodat je maximaal van je trouwdag kunt genieten

Een persoonlijke en unieke locatie waar jij je eigen draai aan kunt geven

Een locatie die mee gaat met de trends en helemaal is gestyled

Een droombruiloft die tot in de puntjes wordt verzorgd

"Alles was tot in de puntjes aangekleed"
"Fijn dat Bertine zo veel voor ons regelde"
trouwen op een boerderij
"Zo gelachen met z'n allen"
Landelijke locatie
Alles op 1 locatie

Als je een landelijke trouwlocatie zoekt ben je vaak op zoek naar een relaxte sfeer! De geur van de boerderij, de ruimte en het ongedwongene van het platteland; dat is wat je bij onze trouwlocatie zult vinden. Voor een relaxte sfeer is het fijn dat je alles op 1 locatie kunt doen. Van ceremonie tot een borrel ‘s avonds. Je hoeft dan niet meer heen en weer te rijden. Dat scheelt tijd die je lekker aan je gasten kunt besteden.

Een toffe deal voor jou!

Week Weddingdeal

Complete bruiloft van maandag t/m donderdag
5850
00
Maandelijks
  • Complete bruiloft van maandag t/m donderdag
  • 30 daggasten
  • Totaal 50 avondgasten
Populair

Weekend Weddingdeal

Complete bruiloft op vrijdag of zaterdag
6399
00
Maandelijks
  • Complete bruiloft op vrijdag of zaterdag
  • 30 daggasten
  • Totaal 50 avondgasten
Populair
Meest gestelde vragen

We proberen zo veel mogelijke informatie aan je te vertellen op deze website maar soms vergeten we wel eens iets. Heb je nog een vraag waar je nog geen antwoord op hebt? Kijk dan eens of jouw vraag hieronder staat. Mocht het antwoord op je vraag hier niet tussenstaan, neem dan zeker even contact met ons op via de mail. 

Dat kan uiteraard! We maken dan samen een nieuwe offerte. Over de prijs van de extra gasten krijg je 5% korting. Je krijgt dan dus de weddingdeal plus een extra bedrag.

De meeste bruiloften stoppen rond 00.00 / 00.30 uur. Dan ben je er ook wel klaar mee 😉 Dus ik zou die tijd aanhouden als sluitingstijd

Nodig zoveel gasten uit als jij wilt. Het is jouw bruiloft en jij bepaalt. Wil je een intieme bruiloft? Of juist een groot feest? Doe vooral wat jullie willen! Onze maximale capaciteit is 85 personen. 

Wij hebben een vaste cateraar voor het diner waar we mee werken. Daar wijken we niet vanaf. Je mag wel zelf voor de taart zorgen en een foodtruck hebben we ook geen probleem mee.

Taart: www.taart-van-miranda.nl

Bloemen: www.bloumingfloralart.nl

Ceremoniemeester: www.dreamdaysweddingplanner.nl

Wat een leuke vraag! Natuurlijk mag je langskomen! We hebben elke eerste zaterdag van de maand een open dag. Houd onze social media kanalen goed in de gaten wanneer dat is. Je kunt ook via de contact button even een afspraak maken. 

Trouwen op de boerderij

Brochure

vraag hier onze brochure aan.