Open dag

Wij doen sommige dingen een beetje anders dan anderen. Wij vinden het heel erg leuk om mensen rond te leiden en enthousiast te vertellen over onze locatie. Maar onze boerderij blijft nou eenmaal een boerderij. Dat betekent dat er op de dagen dat er geen bruiloft is, er ook niet zo veel gezelligs te zien is. Tenminste, buiten de koeien om dan natuurlijk. En om nou voor elke rondleiding alle stoeltjes, tafeltjes en bloemen uit de schuur te halen…dat wordt een beetje ingewikkeld. 

Vandaar dat we elke maand een open dag organiseren! We zorgen dat de hele trouwlocatie gezellig is ingericht. We zorgen voor een hapje en een drankje en voor de gezelligheid. Je hebt uitgebreid de tijd om lekker rond te kijken en we hebben ook ruim de tijd om je vragen te beantwoorden.

Tijdens de open dag vind je formulieren die je kunt inleveren als je richting huis gaat. Je ontvangt dan binnen 48 uur een eerste offerte. Ben jij er ook bij de volgende keer? Meld je dan aan via onderstaand formulier. Het is mogelijk dat de bevestiging in de spambox komt. 

trouwen op een boerderij