Binnenlocatie trouwfoto's

Ben jij als fotograaf  op zoek naar een binnenlocatie voor trouwfoto’s? Een locatie waar je bij slecht weer terecht kunt voor de trouwreportage? Dan ben je bij onze fotoshoot locatie aan het juiste adres. We hebben namelijk een oude boerderij en een fantastische kas, compleet aangekleed met de mooiste stylingitems.

"Place a compelling and wonderful testimonial here.
Testimonials go a looooong way in winning over your audience."

-Client’s name

Binnenlocatie trouwfoto's

“Weet jij een mooie locatie voor de fotoshoot die we kunnen gebruiken als het regent op onze trouwdag?” Dat is een vraag die ik meerdere keren gekregen heb van bruidsparen. Tegelijkertijd hoorde ik allemaal enthousiaste gilletjes van fotografen als ze de boerderij zagen. Fotogeniek! ‘Prachtig’ en ‘Wauw wat tof!’ zijn opmerkingen die ik vaak hoorde. Ergens in mijn achterhoofd hoorde ik een stemmetje dat zei: waarom delen we deze plek niet vaker met mensen? Met mensen die een locatie zoeken voor een fotoshoot? Of een locatie voor een workshop, een netwerkborrel of voor het opnemen van onlinetrainingen?

Maar de bruiloften slokten mijn tijd op en het idee werd nog even in de kast geparkeerd. Tot de derde horeca sluiting keihard aankwam. We moesten wel wat gaan doen! Het idee om de boerderij te verhuren als fotoshoot locatie kwam weer in beeld en dit zijn we uit gaan werken. En zo ontstond de ‘fotostudio’. Een binnenruimte met verschillende shoot “hoekjes” maar ook onze nieuwe kas! Ideaal voor verschillende soorten shoots. 

Zowel de kas als de de deel mag je gebruiken. Op het moment dat jij de studio huurt is er verder niemand anders aanwezig. Je hebt de ruimte dus helemaal voor jezelf. Koffie en thee met wat lekkers zijn inbegrepen. Voor een lunch kan gezorgd worden maar dat is niet verplicht. Onze schuur met styling items staat ook tot je beschikking. In de brochure vind je een overzicht van alle items die je kunt gebruiken. Deze kosten hiervan zitten uiteraard bij de huurprijs inbegrepen.

Natuurlijk is het ook mogelijk om buiten op het terrein of in de stallen foto’s te maken!

Wil jij meer informatie over de fotoshoot locatie?

trouwen op een boerderij, boerderij bruiloft, trouwlocatie bruiloft, trouwen boerderij, boerderij schuur huren, boerderij trouwlocatie, boerderij feestlocatie, boerderij huren feest, boerderij trouwen, landelijke bruiloft, landelijke trouwlocatie, boerderij trouwen, feest boerderij, feestlocatie boerderij, trouwboerderij, bruiloft boerderij, trouwen in een schuur, trouwen, trouwlocatie, trouwlocatie Utrecht, trouwlocatie zuid Holland, trouwen Utrecht, trouwen zuid Holland, boerderij bruiloft, trouwen boerderij, landelijke trouwlocatie, landelijke trouwlocatie zuid Holland, landelijke trouwlocatie Utrecht
"Place a compelling and wonderful testimonial here.
Testimonials go a looooong way in winning over your audience."

-Client’s name