Boost jouw portfolio

Wil jij je portfolio een boost geven of eerst oefenen met een bruidspaar voor je een echte bruiloft gaat fotograferen? Dat snappen wij! Wanneer jij als fotograaf dit wilt gaan organiseren, kost dit je veel tijd daarom willen wij jou dit uit handen nemen. Als trouwlocatie hebben wij al connecties met de leukste leveranciers. Jij hoeft je dus alleen maar aan te melden en je kunt de portfolio een geweldige boost geven!

Restaurant op de boerderij
Voor wie?

Meedoen aan de styled shoot is voor jou als je:

  • Een beginnend fotograaf bent die meer wil leren over het fotograferen van bruiloften 
  • Je portfolio uit wilt breiden met een geweldige styled shoot
  • Wilt leren over de instellingen van je camera of vragen hebt voor een gevorderde fotografe
  • Wilt netwerken met anderen uit de trouwbranche 
  • Creatief werk wilt maken 
Dé styled shoot

Bij de styled shoot gaan we werken met een inloop, een ochtend- en een middagprogramma. Voorafgaand aan de shoot krijg je een brochure toegestuurd via de mail waarin allemaal tips en adviezen staan van fotografe Mirthe van @mirthehelenaphotography. In die brochure staan tips over het instellen van je camera maar er staat ook een lijstje in met de momenten die je niet missen wilt op een bruiloft. Tijdens de inloop kun je je vragen stellen aan Mirthe. Ze helpt je graag een stapje verder! We zorgen er voor dat er op locatie brochures klaar liggen zodat je die bij je kunt houden gedurende de dag. Uiteraard mag je die ook meenemen naar huis! 

Tijdens de styled shoot is er 1 bruidspaar en 1 losse bruid aanwezig. We hopen nog een 2e bruidspaar te vinden maar bindt ons er niet op vast. Doordat er maximaal 12 deelnemers zijn, heb jij dus alle tijd om de beelden te maken die jij wilt!

Restaurant op de boerderij

Meld je aan!

Wil jij 1 van de 12 plekjes bemachtigen? Meld je dan direct aan en je ontvangt dan een factuur waarmee jij jouw deelname kunt bevestigen.

De shoot gaat alleen door wanneer er minimaal 5 aanmeldingen zijn, anders krijg jij je geld terug.  Op 6 april laten wij dit aan je weten!

Thema: boho chic

Het thema van deze eerste styled shoot is boho chic een veelgelezen thema met bruiloften. Helemaal van nu dus. Boho chic houdt bij ons in dat we werken met olijfgroen, mooie rozen, pampas pluimen gecombineerd met zwart, roest en crème/roze. 

We gaan een ceremonie fotograferen maar ook een dinertafel in de stijl boho chic, welkomstborden, taartmoment, stationery en accessoires. Als kers op de taart uiteraard een love shoot waar je het bruidspaar op de foto kunt zetten. 

 

Investering

Styled shoot €199,00 exclusief BTW

Lunch en drankjes zijn inbegrepen. Aanmelden kan via onderstaand formulier.

P.S. de kosten van deze portfolioshoot zijn aftrekbaar als studiekosten bij de belastingdienst.

Het programma

We gaan werken met 4 groepen van 3 fotografen. Maximaal 12 deelnemers dus zodat je voldoende tijd en ruimte hebt om mooie beelden te schieten. Deze groepen rouleren per onderdeel in vaste tijdsblokken. Tijdens de borrel en edit heb je ook de gelegenheid om nog eens een rondje te lopen en foto’s te maken van de onderdelen waar je nog iets meer van wilt fotograferen. 

09.30 tot 10.30 uur Inloop met koffie, thee en vragen stellen

10.30 tot 12.30 uur Fotograferen 

12.30 tot 13.30 uur Lunchtijd

13.30 tot 15.30 uur Fotograferen 

15.30 tot 16.30 uur Borrel en edit