Brochure aanvragen
Trouwen op de boerderij

Het kan zomaar zijn dat je enthousiast bent geworden van alles wat je ziet op deze site. Nu is de prijs natuurlijk ook belangrijk. Daarin zijn we open en transparant. Je kunt daarom onze brochure hier rechtstreeks downloaden. Mocht je na het lezen van de brochure graag een keer langs komen om de locatie in het echt te zien dan kun je een afspraak inplannen in onze agenda. 

Ik zorg dat de koffie klaar staat. 

Liefs Bertine

"Alles zag er prachtig uit en we hadden een geweldige dag."

-Sanne

Wat is boerderij de deel?
Trouwen op een echte boerderij

Boerderij De Deel is dé trouwlocatie voor als je wilt trouwen op een echte boerderij. Onze boerderij ligt middenin het groene hart en toch maar 5 minuten van de snelweg verwijderd. Via de smalle landweggetjes kom je in het pitoreske Nieuwerbrug waar onze boerderij staat. Een monumentale boerderij met oude elementen en buiten volop ruimte om je gasten te ontvangen. We helpen je graag bij het realiseren van de mooiste dag van je leven en nemen je dan ook met liefde alles uit handen.

Alles geregeld
Compleet ontzorgt

Een bruiloft plannen kost enorm veel tijd en daar zie je misschien best wel tegenop. Je bent druk met de gastenlijst, budget en leveranciers zoeken. En dat allemaal naast alle dagelijkse beslommeringen. Ook nu met alle onzekerheden rondom het corona virus kan het je misschien wel aanvliegen. Hoe blijf ik op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen? Wat is er mogelijk? Hoe pakken we het praktisch aan? Kan trouwen in 2021 eigenlijk wel? Daarom hebben wij met verschillende leveranciers besloten dat we jullie daarbij gaan helpen. We hebben verschillende weddingdeals gemaakt waarbij alle leveranciers al inbegrepen zijn. Van professionele ceremoniemeester tot bruidstaart. Zo hoeven jullie alleen nog maar te genieten van de voorbereidingen.

trouwen op een boerderij, boerderij bruiloft, trouwlocatie bruiloft, trouwen boerderij, boerderij schuur hure, boerderij trouwlocatie, boerderij feestlocatie, boerderij huren feest, boerderij trouwen, landelijke bruiloft, landelijke trouwlocatie, boerderij trouwen, feest boerderij, feestlocatie boerderij, trouwboerderij, bruiloft boerderij, trouwen in een schuur, trouwen, trouwlocatie, trouwlocatie Utrecht, trouwlocatie zuid Holland, trouwen Utrecht, trouwen zuid Holland, boerderij bruiloft, trouwen boerderij, landelijke trouwlocatie, landelijke trouwlocatie zuid Holland, landelijke trouwlocatie Utrecht

brochure aanvragen

In deze brochure kun je informatie vinden over Boerderij De Deel