Download onze brochure

Landelijk trouwen op een echte boerderij

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor je wedding? Download dan hier de brochure van Boerderij De Deel! 

✓   Compleet ontzorgd

✓   Pinterest proof wedding

✓   De agenda voor 2025 is open! 

Ben je nieuwsgierig naar onze locatie? Kom dan vrijblijvend naar onze open dag. Meld je hier aan.

N.C. de Jongh
N.C. de Jongh
@ncdejongh
Lees verder
Wij hebben hier een fantastische dag beleefd met elkaar! Na de ceremonie hebben wij de rest van de dag, tot in de late uurtjes ons trouwfeest gevierd op Boerderij de Deel. Een dag om nooit te vergeten, en ook mede dankzij deze top locatie!
Marieke Kasbergen
Marieke Kasbergen
@mariekekasbergen
Lees verder
1 september zijn wij getrouwd bij Boerderij de Deel. Wat hebben wij een fantastische dag gehad. Mede dankzij deze fantastische locatie en ontzettend lieve mensen, was het een prachtige dag. Niets was te veel of te gek!
Anouk Ente van Gils
Anouk Ente van Gils
@anoukentevangils
Lees verder
Op 2 oktober trouwden we bij Boerderij de Deel. We hadden voor deze locatie gekozen vanwege de sfeer! Wij wilde een intieme, informele bruiloft, en vooral genieten. En daar is deze locatie prachtig voor.

Even voorstellen hoor! Wie zijn wij eigenlijk?

Boerderij De Deel is dé trouwlocatie wanneer je wilt trouwen op een échte boerderij. En met echt bedoelen we ook écht. Op onze boerderij is het mogelijk om te trouwen in een landelijke en ontspannen sfeer. Je hebt de locatie de gehele dag voor jezelf!

Via smalle landweggetjes bereik je het pittoreske Nieuwerbrug aan den Rijn. Midden in het Groene Hart en toch maar 5 minuten van de snelweg verwijderd, vind je boerderij De Deel. Een monumentale boerderij met oude elementen, een koeienstal, en zowel buiten als binnen volop de ruimte om jullie en de gasten te ontvangen. We hebben verschillende ruimtes zoals de kas, De Deel en een mooi veld waar jullie volledig toegang tot hebben!

We helpen je graag bij het realiseren van de mooiste dag van je leven en nemen dan ook met liefde alles voor je uit handen. 

Trouwen in een kas