Trouwen tijdens de coronacrisis

Trouwen en corona zijn niet echt het ideale liefdeskoppel. Toch kunnen wij er voor zorgen dat deze twee goed bij elkaar gaan passen. Ze hebben alleen een beetje extra aandacht nodig. Wil jij trouwen ondanks alle onzekerheid rondom corona? Of kon je in 2020 niet trouwen door corona en ben je onzeker over trouwen in 2021?  Dan willen wij jullie graag helpen. Het kan namelijk nog steeds zonder alle kopzorgen die je nu misschien hebt. Je kunt nog steeds een geweldige dag hebben, verbonden met alle mensen die je lief zijn en de liefde vieren.

Wat zijn de mogelijkheden nog om te trouwen terwijl er corona heerst? Waar moet je aan denken? Misschien zie je al die rompslomp wel niet zitten en denk je er over om het toch nog maar verder uit te stellen. Niet doen! Vier de liefde! Er is nog heel veel mogelijk. We hebben speciaal voor dit soort situaties een ‘routekaart’ gemaakt zodat je in elke situatie weet waar je aan toe bent en je ruim van te voren alle scenario’s alvast uit kunt werken.

"Bij boerderij de deel is alles bespreekbaar en ondanks corona hebben we enorm genoten van onze dag! Foto's kan ik hier helaas niet delen maar geloof ons.. het zag er prachtig uit!"

-Henrico & Suzanne

Trouwen op een boerderij
Trouwen en corona

Trouwen in 2021 zal nog steeds niet helemaal hetzelfde zijn als het eerder was. Het goede nieuws is dat we steeds meer een stukje terug gaan naar hoe het eerst was dus trouwen in 2021? Dat kan zeker! Het is goed om je te bedenken dat er verschillende scenario’s kunnen zijn op het moment dat jullie willen trouwen. Dat kan een lockdown zijn waarin de horeca dicht is maar het kan ook zijn dat we in een ‘waakzame’ situatie zitten. Daartussen zijn allerlei mogelijkheden voor je bruiloft. 

Ook als de horeca gesloten is mag je trouwen op locatie. Het burgerlijk huwelijk valt namelijk niet onder horeca. Daarna zijn er verschillende mogelijkheden. De gasten die je er eigenlijk live bij had willen hebben kunnen via een professionele live verbinding meekijken naar jullie trouwceremonie. Er zullen 3 camera’s aanwezig zijn die de ceremonie én het proost moment vastleggen. Er kan een onbeperkt aantal mensen thuis live meekijken en er is een mogelijkheid om een speech te geven aan het bruidspaar. Deze moet wel vooraf ingestuurd worden. Verder is er een mogelijkheid om foto’s of andere video’s te laten zien. Dit allemaal onder begeleiding van een professioneel technisch team dat tijdens de livestream telefonisch bereikbaar is voor vragen.  We willen natuurlijk zeker weten dat de trouwdag perfect verloopt. De beelden worden opgenomen en daarna toegestuurd.

Let's celebrate love!
Proost en taart

Na de ceremonie wordt er op jullie geproost met een glaasje prosecco.  Als de horeca open is dan kan het proost en taart moment op de boerderij plaats vinden. Is de horeca dicht? Dan kunnen we voor alle gasten die bij de ceremonie aanwezig waren een goodybag maken met prosecco en een stukje bruidstaart. Als jij dat wilt kunnen wij zorgen dat de gasten die live meekijken een flesje prosecco met een glas thuisbezorgd hebben gekregen zodat ze net als jullie kunnen proosten. Bij het totaalpakket zit ook de bruidstaart en een donutwall inbegrepen. Deze wordt verzorgd door onze vaste taartenleverancier. Zij maakt de mooiste taarten die bovendien ook nog eens heel lekker zijn. Jij kiest de smaken uit en wij zorgen dat het klaarstaat. In 2020 werd het al helemaal hip; een drive-in receptie en wij verwachten dat het in het eerste kwartaal van 2021 ook nog wel eens zal gebeuren dat we een drive-in receptie gaan organiseren. Als de horeca gesloten is en je wilt wel graag een receptie organiseren dat doen we dat toch? We hebben contact met een boerderij in de buurt waar ze een perfecte locatie voor een drive-in receptie hebben. Wij kleden de locatie aan met een backdrop, kleedjes, hooibalen en bloemen. De gasten die door de drive-in rijden krijgen allemaal iets te drinken en wat lekkers. Ze kunnen jullie feliciteren en uiteraard jullie prachtige kleding bewonderen. Er zijn zoveel toffe en creatieve dingen te bedenken voor een drive-in. Wat dacht je bijvoorbeeld van een film van jullie ceremonie? Je gasten kunnen deze bekijken vanuit hun auto terwijl ze hun hapje en dranken nuttigen. We denken graag met je mee!

Met een drive-in receptie kun je toch al je avondgasten uitnodigen!
"De mooiste herinneringen maak je met de mensen dicht bij je"

– pinterest

Diner mogelijkheden

Voor het diner hebben we verschillende mogelijkheden. We hebben te maken met de corona maatregelen dus we serveren het eten en drinken voor jullie uit en plaatsen de gasten op 1,5 meter afstand van elkaar. Uiteraard mogen de mensen die uit 1 huishouden komen gewoon bij elkaar aan tafel. We hebben 3 keuzes voor het diner. Een BBQ, buffet of shared dining. Mocht je kiezen voor een BBQ of buffet dan wordt je per tafel uitgenodigd. Er zal ook een medewerker achter het buffet staan die voor je opschept. Op deze manier kunnen we coronaproof werken en voldoen we aan alle gestelde eisen. We hebben dit in nauw overleg met de gemeente afgestemd. *uiteraard alleen als de horeca open is

Hoe fijn is het dan dat wij alles voor je gaan regelen? De onzekerheid kunnen we niet helemaal wegnemen maar we kunnen vooral heel veel regelwerk van je overnemen. Je hebt nog maar 1 aanspreekpunt bij een verandering van de maatregelen. Je hoeft dus niet de locatie te bellen en de fotograaf en tenslotte nog de bloemiste. Dat doen wij voor je! Daarnaast zijn we ook nog eens erg flexibel qua aantal gasten. De boerderij is geschikt voor meer gasten dus als de maatregelen weer versoepelen kun makkelijk uitbreiden naar meer gasten. De livestream vervalt dan en het aantal gasten wordt uitgebreid. Uiteraard veranderend daardoor ook de prijs. Mocht het aantal gasten wijzigen naar 50 en je wilt toch graag de livestream dan kan dat natuurlijk ook. We denken wat dat betreft heel graag met je mee.