fotoshoots
MUSKATHLON@HOME

Zijn de foto’s van jouw gezin ook aan vervanging toe? Of wil je gewoon wat leuke foto’s met je vriend of vriendin, vriendengroep of een leuke newborn shoot? Wat dacht je van een mooi portret? Dit is jouw kans! Boek nu een fotoshoot en het geld gaat naar Open Doors! Tijdens een shoot van ongeveer 1 uur hoop ik jou/jullie op de foto te zetten! 

Wat houdt dit in?

  • 1 uur shooten
  • 20 compleet bewerkte foto’s, zelf uitkiezen via online gallerij
  • max. 6 personen (neem even contact op als je meer personen wilt)
  • locatie in overleg, eventuele reiskosten
  • foto’s mogen gebruikt worden voor social media, tenzij bezwaar;)
  • €17,50 per persoon, vanaf 3 jaar
OVER MUSKATHLON@HOME

De Muskathlon@home is het grootste Nederlandse sport-event voor gerechtigheid wat dit jaar plaatsvindt op zaterdag 26 juni

Tijdens deze dag leveren wij een sportieve sportprestatie, 60 km fietsen waar wij fondsen voor gaan ophalen! Wij vinden het belangrijk om mee te doen aan de muskathlon omdat iedereen het recht heeft om zijn godsdienst te belijden! Wij gaan, samen met jou de strijd aan tegen onrecht! Het geld dat wij hiermee ophalen gaat naar Open Doors. Open Doors steunt de christenen die om hun geloof vervolgd of verdrukt worden! Dit kan zo niet langer!

Heb je een vraag of wil je een shoot boeken?
NEEM CONTACT OP

Heb jij een vraag of wil je een shoot boeken? Laat hier een berichtje achter of laat ons iets weten via Social Media en wij hopen jou zo snel mogelijk een reactie te geven! 

5/5

De fotoshoot die ik heb gedaan met mijn vriendinnen was echt heel leuk! De locatie was top & de foto’s waren echt professioneel. Myrthe had veel ervaring, hielp ons heel erg met poseren en gas ons goede tips! Het was een super gezellig moment met prachtige foto’s als eindresultaat! Echt een aanrader:)

Sarah