Meld je aan voor de inspiratie dag

De afgelopen jaren hebben we al heel wat bruidsparen mogen ontmoeten en we merkten dat veel bruidsparen zoekende waren in wat er allemaal geregeld moest worden. Daarom willen we jullie helpen en inspireren.

Wat kun je verwachten?

✓  Een gezellige dag vol met inspiratie waarbij je kennis maakt met onze vaste leveranciers

✓  Je kunt styling uitkiezen voor jullie bruiloft

✓ Je proeft de lekkerste taart bij Taart van Miranda

✓ Live ceremonie met tips van een zelfstandig trouwambtenaar

Zoals je merkt, er is van alles te zien maar boven alles willen we jullie vooral laten genieten van de voorbereidingen rondom jullie bruiloft.

N.C. de Jongh
N.C. de Jongh
@ncdejongh
Lees verder
Wij hebben hier een fantastische dag beleefd met elkaar! Na de ceremonie hebben wij de rest van de dag, tot in de late uurtjes ons trouwfeest gevierd op Boerderij de Deel. Een dag om nooit te vergeten, en ook mede dankzij deze top locatie!
Marieke Kasbergen
Marieke Kasbergen
@mariekekasbergen
Lees verder
1 september zijn wij getrouwd bij Boerderij de Deel. Wat hebben wij een fantastische dag gehad. Mede dankzij deze fantastische locatie en ontzettend lieve mensen, was het een prachtige dag. Niets was te veel of te gek!
Anouk Ente van Gils
Anouk Ente van Gils
@anoukentevangils
Lees verder
Op 2 oktober trouwden we bij Boerderij de Deel. We hadden voor deze locatie gekozen vanwege de sfeer! Wij wilde een intieme, informele bruiloft, en vooral genieten. En daar is deze locatie prachtig voor.