Ceremoniemeester op locatie

Willen jullie graag zelf alle voorbereidingen treffen, maar op de grote dag onbezorgd kunnen genieten? En willen jullie ook niet jullie vrienden en familie belasten met deze grote verantwoording? Dan is het inhuren van een ceremoniemeester van Boerderij De Deel de ideale oplossing! Jullie kunnen zelf alle voorbereidingen treffen, en wij zullen op de grote dag ervoor zorgen dat alles volgens plan verloopt en dat alle leveranciers zich aan hun afspraken houden.

Taken van een ceremoniemeester

Hoe gaan we te werk als jullie ons inhuren als ceremoniemeester?

  1. Kennismakingsgesprek. We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om elkaar goed te leren kennen en over jullie wensen te praten. Alles is bespreekbaar en wij denken graag met jullie mee.
  2. Offerte. Vervolgens sturen wij een offerte op maat en een plan van aanpak toe.
  3. Aan de slag! Zijn jullie net zo enthousiast geworden als wij zijn en willen jullie samen met ons een geweldige bruiloft neerzetten? Super leuk! Dan gaan we aan de slag!
  4. Plan van aanpak. Wij sturen jullie een persoonlijke wedding checklist toe zodat jullie kunnen beginnen met de voorbereidingen. Daarnaast stellen wij alvast een eerste versie van het draaiboek op.
  5. Afspraak op locatie en een uitgebreide detailbespreking. In aanloop naar jullie bruiloft hebben wij regelmatig contact. Daarnaast spreken we 5 maanden en 1 maand voor jullie trouwdag af op locatie om de dag door te spreken en zullen we ongeveer een week voor jullie trouwdag nog een laatste telefonisch inplannen.
  6. Final check. Vervolgens nemen we contact op met alle leveranciers om de laatste check te doen en afspraken te maken.
  7. De dag zelf. Daarnaast zijn wij uiteraard aanwezig als ceremoniemeester op jullie trouwdag. Wij zijn het eerste aanspreekpunt voor jullie, alle genodigden en alle leveranciers. Wij verzorgen de coördinatie en zorgen ervoor dat de dag vlekkeloos verloop

Wat kost een ceremonie meester op locatie?

Als ceremoniemeester zal ik ervoor zorgen dat de organisatie van jullie bruiloft soepel verloopt. Dan kunnen jullie optimaal genieten. Ik ben duidelijk, transparant, heb doorzettingsvermogen en organisatietalent. Er zit zoveel werk in het voorbereiden van een huwelijk en daar wil ik jullie heel graag in begeleiden. De liefde, passie van een aanstaand bruidspaar is zo mooi om te zien. Ik neem de taken waar en zorg dat jullie “huwelijksdag” een dag van genieten wordt.

Bij ons boek je een ceremoniemeester voor een vast bedrag van €500,- per bruiloft. Lijkt het je handig om een ceremoniemeester op je bruiloft in te huren? Neem dan eens contact met me op.