Ons verhaal
Het is een woensdag in maart 2011 als wij een telefoontje krijgen... 

“Er komt een boerderij te koop in Nieuwerbrug, Is het iets voor jullie?” Twee dagen later staan we op het erf en zien we een heleboel achterstallig werk maar ook eindeloze mogelijkheden! Een man met twee rechterhanden en een vrouw met een creatief brein kijken wel door die achterstallige bende heen. Het enige wat zij zien is een stal vol met koeien en een woonboerderij met een houten visgraat vloer! Dat het WEL een stal vol koeien MAAR een huis zónder visgraaat vloer zou worden hadden we toen niet bedacht. 

In 2017 begon onze zoektocht voor een locatie om ons 12 ½ jarig huwelijk vieren. Niets was echt naar onze wens dus we besloten ons budget in het verbouwen van het ‘achterhuis’ van de boerderij te stoppen. Bert is tenslotte naast boer ook nog aannemer dus die deed dat wel even ;). Zo ontstond een mooie plek om ons eigen feestje te vieren. Heel langzaam begon de droom om er misschien iets meer mee te doen…

Boerderij De Deel
Al 6 jaar een echte trouwlocatie!

Boerderij De Deel als trouwlocatie is inmiddels 6 jaar in bedrijf. Het waren jaren met flinke hobbels. Een tumor in Bertine haar been zette de wereld op Weijland 20 even stil. Na een jaar van operaties en revalideren was ze er weer helemaal. In 2019 hadden we problemen met de gemeente. We moesten wat inkrimpen maar kregen daarna onze papieren weer. Tijd om te knallen!

In 2020 kwam het coronavirus om de hoek kijken. Maar we lieten ons niet stoppen. Na 2 jaar keihard werken door de crisis zouden we in 2022 eindelijk een volledig trouwseizoen gaan draaien. Tot 22 juni 2022, toen stond onze wereld op z’n kop. Letterlijk! Wij waren samen met onze oudste dochter onderweg naar huis vanuit het boerenprotest in Stroe toen wij werden aangereden met de trekker. Na een, voor ons, gekke zomer kunnen we toch terugkijken om een mooi trouwseizoen want wat heeft ons team dit geweldig van ons overgenomen! Dit seizoen staan er ook weer geweldige bruiloften op de planning.. Wij hebben er weer veel zin in!