Trouwen
Wie zijn wij?

Negen jaar geleden kwamen wij, Bert en Bertine, wonen in Nieuwerbrug. Vanuit een dorp verderop verhuisden we met ons gezin. Onze droom achterna: een boerderij! Bertine voor het huis, Bert voor de dieren. Met heel veel geduld, liefde en hard werken ontstond er een boerderij. Voor sommigen een hobby boerderij voor ons een grote droom! 

Toen we zelf 12,5 jaar getrouwd waren in 2017 begon de zoektocht naar een plek waar we dat konden vieren. Niks was echt naar onze wens. We stopten ons budget in het verbouwen van de deel. Bert is tenslotte naast boer ook nog aannemer dus die deed dat wel even;) Een leuke plek om ons eigen feestje te vieren. Heel langzaam begon de droom om er misschien iets meer mee te doen. We gingen ook die droom achterna en wat we nu allemaal te bieden hebben lees je op onze site!

hé daar
Échte boerderij!

Toen we hier, op de boerderij kwamen wonen begonnen we met 3 koeien.. Maar met veel liefde, geduld & doorzettingsvermogen hebben we nu 35 koeien! Voor de een is dit misschien maar iets kleins of een hobby, voor ons een droom!

Onze boerderij doet nu nog dienst als echte boerderij. We melken 2x per dag koeien en we hebben schapen in het land. In de schuur zitten kippen en konijnen en als je geluk hebt lopen er kleine kittens rond en in het voorjaar hebben we lammetjes in de schuur. Natuurlijk is het mogelijk om een kijkje in de stal te nemen! De boer vertelt er jullie graag meer over!

Boerderij bruiloft, Landelijke trouwlocatie