De planning van jullie grote dag. Voor sommige bruidsparen al snel helder, voor anderen niet. Misschien vinden jullie het prettig wat mogelijkheden op een rij te hebben. We denken graag mee! 

Afhankelijk van hoe laat jullie trouwen, kun je ervoor kiezen om jullie gasten een lunch aan te bieden. Wanneer jullie dag bij Boerderij De Deel zonder lunch start, dan kun je ervoor kiezen bij aankomst van de gasten wat fruitwater klaar te hebben staan. Hiervoor rekenen we geen vergoeding. Wil je koffie en thee? Dat kan tegen een kleine meerprijs, maar onze ervaring leert dat ook bij de gasten wat zenuwen spelen en je dit dan eigenlijk voor niets aanbiedt.

de opties voor een Lunch

Eenvoudige lunch €12,95 P.p.

2 zachte bollen met ham, kaas of kipfilet

1 krentenbol

Jus d’orange, appelsap, koffie, thee

BELEGDE BROODJES €15,95 P.p.

2 zachte bollen met ham, kaas of kipfilet

Een soep naar keuze

Jus d’orange, appelsap, koffie, thee

LUXE BROODJES BUFFET €18,95 P.p.

Mix van zachte bollen, wraps en sandwiches

Een soep naar keuze

Jus ‘d orange, appelsap, koffie en thee

Proost & taart

Yay, jullie zijn getrouwd! Na de ceremonie lopen jullie als kersvers echtpaar richting de stretchtent, onderweg krijg je een heerlijk glaasje prosecco aangereikt. De bruidstaart staat klaar, wij zorgen voor een glas bubbels zodat jullie kunnen proosten. Het aansnijden van het eerste stuk taart wordt traditiegetrouw door het bruidspaar gedaan, daarna nemen wij dit van jullie over.

Jullie worden volop gefeliciteerd, vaak gaat dit hand in hand met een cadeau of envelop. De cadeautafel staat in ieder geval klaar. Na de bubbels en taart is de bar open voor een drankje naar keuze en is koffie en thee beschikbaar voor wie daar trek in heeft. 

Tijdens de borrel komen wij langs met twee hapjes. Onze ervaring is dat je met 2 uur in je planning alle tijd hebt. De tijd vliegt, en zo kun je fijn even ontspannen. Tijdens de borrel grijpt de fotograaf ook vaak de kans (groeps)foto’s te maken.

Wij bieden jullie dus een vast proost arrangement van 2 uur | Inclusief bruidstaart, inclusief bitter- en tafelgarnituur en onbeperkt drinken. Wil je het proost moment langer laten duren? Dat kan voor een meerprijs van € 6,- per gast per uur.

Het eten was heerlijk en de tafels waren prachtig gedekt. Heel sfeervol!

– Claire

Wil jij een relaxte sfeer? Kies voor een heerlijke BBQ met heerlijk vlees uit eigen omgeving, verse salades en nog veel meer!

Wil je wat meer luxe dineren maar wel een gezellige sfeer? Kies voor de Shared Dining optie met de lekkerste gangen

Qua buffetten hebben we ontzettend veel mogelijkheden, van een stampotten buffet naar een luxe BBQ buffet en alles daar tussen

Wil je jouw borrel uitbreiden maar niet aan tafel dineren. Ons walking diner is dé perfecte optie!

ZOALS JE ZIET HEBBEN WE VEEL VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN VOOR HET DINER, WIL JE ALLE MENU’S COMPLEET BEKIJKEN?

Leuk voor de ceremoniemeesters om te weten: alles is inclusief gebruik van de microfoon en het scherm. Wij bemoeien ons niet met de afspraken die tussen bruidspaar en ceremoniemeester gemaakt worden 😉

Trouwen op de boerderij
Na de avondmaaltijd is het tijd voor feest! Als je kiest voor een feestavond bij Boerderij De Deel dan vieren we dit binnen, in verband met het geluid van DJ of band. Mocht je gewoon lekker buiten willen borrelen ’s avonds, dan steken we ook lekker het kampvuur aan bij mooi weer!
 
–   Onbeperkt koffie en thee, frisdrank, bier en wijn tijdens de gehele avond
–   Petit fours of een macaron
–   Nootjes op tafel
–   Koude en warme hapjes
–   Late night snack
 
Voor de late night snack is er keuze uit een puntzak friet of een pizzapunt. Deze keuze horen we graag voorafgaand.

Het avondarrangement kun je uitbreiden met gebak of een taartenbuffet, hier betaal je een meerprijs van €2,50 p.p.

Wil je alles nog even rustig nalezen? Dat begrijpen we, hier kun je de brochure aanvragen.

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van deze informatie, neem dan contact met ons op!

Wil je tijdens de borrel net wat extra’s aanbieden aan je gasten? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Ga voor een leuke cocktailbar of kies voor een toffe whiskeyhoek! Wij kunnen je verder helpen!

Een cocktailbar kunnen wij compleet voor jullie regelen, van drankjes tot styling! Je bepaalt vooraf hoeveel cocktails je wilt, geeft jouw favorieten door en wij kopen dit voor jullie! Je betaald voor 30 cocktails €240,-. Door vooraf te bepalen hoeveel cocktails er zijn, komen er achteraf geen verassingen naar voren. Ideaal toch?

Wil je nu een whiskeyhoek of andere sterke dranken? Laat het ons weten!

Voor ons is niets te gek dus heb jij nou een heel ander, tof idee? let us know!