Landelijke trouwlocatie

Landelijke trouwlocatie

Landelijk trouwen!

Van harte gefeliciteerd, jullie gaan trouwen en zijn op zoek naar een landelijke trouwlocatie. Ben jij op zoek naar een:

  • Landelijke locatie
  • Relaxte sfeer op je bruiloft
  • Locatie waar alles op 1 plek kan, zodat je maximaal van je trouwdag kunt genieten
  • Persoonlijke en unieke locatie waar jij je eigen draai aan kunt geven
  • Locatie die mee gaat met de trends en helemaal is gestyled
  • Droombruiloft die tot in de puntjes wordt verzorgd
 

Dan ben jij bij ons aan het juiste adres! Boerderij De Deel is een landelijke trouwlocatie in het Groene Hart. Zodra je de snelweg afkomt zit je direct midden in de polder. Overal staan boerderijen, er zijn smalle landweggetjes en de koeien lopen in de wei. Via het laatste tolbruggetje van Nederland kom je bij Boerderij De Deel uit. Hoe landelijk wil je het hebben?

Bij boerderij de deel is alles bespreekbaar en ondanks corona hebben we enorm genoten van onze dag! Foto's kan ik hier helaas niet delen maar geloof ons.. het zag er prachtig uit!

– Raymond & Quiera

Alles op 1 trouwlocatie!

Als je een landelijke trouwlocatie zoekt ben je vaak op zoek naar een relaxte sfeer! De geur van de boerderij, de ruimte en het ongedwongene van het platteland; dat is wat je bij onze trouwlocatie zult vinden. Voor een relaxte sfeer is het fijn dat je alles op 1 locatie kunt doen. Van ceremonie tot een borrel ‘s avonds. Je hoeft dan niet meer heen en weer te rijden. Dat scheelt tijd die je lekker aan je gasten kunt besteden.

De ceremonie vindt bij mooi weer in de boomgaard plaats. Bij minder mooi weer is het ook mogelijk om de ceremonie binnen plaats te laten vinden. Na de ceremonie is er een proost en bruidstaart moment met aansluitend een borrel die we plaats laten vinden op ons terras. Het diner kan buiten gedaan worden aan lange tafels maar kan ook binnen als je dat liever hebt. Je hebt de hele locatie voor jezelf die dag dus jullie bepalen hoe je het hebben wilt.

Ook de groepsfoto’s worden vaak op de boerderij gedaan. Als je gaat trouwen op een boerderij is het natuurlijk ook heel erg leuk als je dat terug ziet op de foto’s. Op de boerderij zijn meerdere mooie plekjes te vinden om foto’s te maken. 

Styling op jouw landelijke trouwlocatie!

De styling verzorgen wij als trouwlocatie zelf. We hebben een schuur vol met mooie spullen waaruit jullie een keuze kunnen maken. Wit bankje, rotan bankje, leren chesterfield, witte stoelen, bruine stoelen.. Keuze genoeg! Als je onze trouwlocatie komt bekijken, laten we het graag aan je zien.

De bloemen verzorgen we zelf. Ook hierin willen we graag dat het jullie persoonlijke bruiloft wordt. Je kunt dus doorgeven welke bloemen en welke kleuren je graag wilt in je bloemen. We proberen dan zo veel mogelijk aan jouw wensen te voldoen.

Bij het proost en taart arrangement zit een bruidstaart die verzorgd wordt door Miranda van Taart van Miranda. Als je dat wilt, kan zij ook voor een SweetTable en/of DonutWall zorgen. Dit is uiteraard tegen meerprijs;) De bloemen op de taart worden weer verzorgd door onze bloemiste. Op deze manier zorgen we er voor dat alles bij elkaar past en tot in de puntjes verzorgd is en jullie helemaal ontzorgt worden. Dan kunnen jullie je tijd aan andere dingen besteden.

Prijzen

Je bent nu natuurlijk mega enthousiast en wilt graag weten wat dit allemaal kost als je gaat trouwen op een boerderij. Wij hebben geen losse prijslijsten met verschillende opties en verborgen kosten want wij willen graag dat het overzichtelijk en duidelijk is! Vandaar dat wij werken met vaste arrangement. Voor de ceremonie, ceremoniemeester & styling betaal je vaste bedragen. Voor de troost & taart, borrel & diner betaal je de prijs per persoon. Je kunt zo heel eenvoudig zelf uitrekenen wat jouw dag gaat kosten!

Je kunt via de button hieronder onze brochure downloaden met alle prijzen. Dan weet je gelijk waar je aan toe bent.

Meest gestelde vragen

We proberen zo veel mogelijke informatie aan je te vertellen op deze website maar soms vergeten we wel eens iets. Heb je nog een vraag waar je nog geen antwoord op hebt? Kijk dan eens of jouw vraag hieronder staat. Mocht het antwoord op je vraag hier niet tussenstaan, neem dan zeker even contact met ons op via de mail. 

Nodig zoveel gasten uit als jij wilt. Het is jouw bruiloft en jij bepaalt. Wil je een intieme bruiloft? Of juist een groot feest? Doe vooral wat jullie willen! Onze maximale capaciteit is 85 personen. 

De meeste bruiloften stoppen rond 00.00 / 00.30 uur. Dan ben je er ook wel klaar mee 😉 Dus ik zou die tijd aanhouden als sluitingstijd

Nee helaas. Je mag wel zelf voor de bruidstaart zorgen.

Wij bieden een BBQ, buffet of shared dingen aan. In de brochure vind je hier nog veel meer informatie over. 

Wij houden niet van verrassingen achteraf en zijn graag duidelijk zodat je weet waar je aan toe bent. Vandaar dat we werken met vaste arrangementen. Zie de brochure. In die arrangementen zit onbeperkt drinken. Koffie, thee, fris, sap, bier en wijn. 

Wat een leuke vraag! Natuurlijk mag je langskomen! We hebben elke eerste zaterdag van de maand een open dag. Houd onze social media kanalen goed in de gaten wanneer dat is. Je kunt ook via de contact button even een afspraak maken.