Trouwen in een kas

Wat is Boerderij De Deel?

Trouwen in een kas

Op zoek naar een unieke trouwlocatie? Boerderij De Deel biedt nu nog meer mogelijkheden voor een bijzondere en romantische bruiloft. Naast trouwen in de authentieke boerderij, is het nu ook mogelijk om te trouwen in een kas. Een prachtige omgeving waarin jullie de mooiste dag van jullie leven kunnen vieren.

Een kas als trouwlocatie geeft een bijzonder gevoel van vrijheid en ruimte. De sfeer van een kas is uniek en zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Het is een ideale locatie voor stellen die houden van groen en natuur. De kas biedt veel licht en is daardoor perfect voor een mooie, zomerse bruiloft.

Kijk voor een sfeerimpressie eens bij onze foto’s. Welkom op onze site! 

Trouwen in een kas

Unieke kas om te trouwen

Boerderij De Deel heeft de perfecte combinatie van een romantische omgeving en een stijlvolle ambiance. De authentieke details van de boerderij geven een nostalgisch gevoel, terwijl de moderne faciliteiten zorgen voor comfort en gemak. In de kas kunnen jullie elkaar het ja-woord geven tussen de bloemen en planten, terwijl de zonnestralen door de ramen naar binnen schijnen.

Bij Boerderij De Deel is er veel mogelijk. Of jullie nu een intieme ceremonie willen of een groot feest, alles is bespreekbaar. De kas biedt ruimte voor zowel de ceremonie als het feest, of juist een combinatie van beide. Het team van Boerderij De Deel denkt graag met jullie mee om de perfecte dag te creëren.

Wil je graag meer weten over trouwen in een kas bij Boerderij De Deel? Kom dan naar onze open dag en ontdek de mogelijkheden zelf. Ons team staat klaar om jullie te ontvangen en rond te leiden. Bekijk de prachtige locatie en bespreek alle opties met ons. Wij helpen graag bij het realiseren van jullie droombruiloft.

Alles geregeld

Compleet ontzorgt

Een bruiloft plannen kost veel tijd. Daar zie je misschien best wel tegenop. Je bent druk met de gastenlijst, budget en leveranciers zoeken.  Daarom hebben wij met verschillende leveranciers besloten dat we jullie daarbij gaan helpen. We hebben verschillende arrangementen gemaakt waarbij alle leveranciers al inbegrepen zijn. Van diner en bruidstaart tot prikkabel en slingers. Maar ook menukaarten en zelfs een professionele ceremonie meester is mogelijk. Zo hoeven jullie alleen nog maar te genieten van de voorbereidingen. 

De styling verzorgen wij als trouwlocatie zelf. We hebben een schuur vol met mooie spullen waaruit jullie een keuze kunnen maken. Gekleurd bankje, rotan bankje, leren chesterfield, witte stoelen, bruine stoelen.. Keuze genoeg! De bloemen worden weer verzorgd door onze bloemiste. Al deze details zorgen ervoor dat alles bij elkaar past en jullie compleet ontzorgd zijn. Tot in detail, daar doen we het voor en daar zijn we trots op.  Dan kunnen jullie je tijd aan andere dingen besteden. 

Onze locatie

Sfeerimpressie

Een gedeelte van onze boerderij is verbouwd om te trouwen naast dat we dus echt nog dagelijks 2 keer de koeien melken. We hebben zowel binnen als buiten ruimte voor jullie bruiloft. In de boomgaard kun je de ceremonie plaats laten vinden. Na de ceremonie kun je een stukje taart eten onder onze stretchtent. Ondertussen zetten wij lange tafels in onze kas neer waar jullie heerlijk kunnen genieten van een diner.

Het kan lastig zijn om jullie dag voor te stellen via een website. We bieden daarom onze open dagen aan om in real life te kunnen kijken en voelen wat onze locatie voor jou kan doen. Iedere maand is er meerdere keren de mogelijkheid om langs te komen op één van die open dagen, je hebt hier de kans om een rondje te lopen over de locatie en jouw vragen te stellen!

Om je nu toch ook al een beetje een beeld te geven hebben we de mooiste impressies voor jou op een rij gezet in ons online ’trouwalbum’, zodat een gevoel bij Boerderij De Deel voor jullie nu misschien al wat tastbaarder wordt.  

Veel gestelde vragen

We proberen zo veel mogelijke informatie aan je te vertellen op deze website maar soms vergeten we wel eens iets. Heb je nog een vraag waar je nog geen antwoord op hebt? Kijk dan eens of jouw vraag hieronder staat. Mocht het antwoord op je vraag hier niet tussenstaan, neem dan zeker even contact met ons op via ons contactformulier

Nodig zoveel gasten uit als jij wilt. Het is jullie bruiloft dus jullie bepalen. Wil je een intieme bruiloft? Of juist een groot feest? Doe vooral wat jullie willen! Onze maximale capaciteit per ruimte is 85 personen. Dit betekent niet dat je ’s avonds aan een maximum van 85 zit want je kunt meerdere ruimtes gebruiken! De locatie is namelijk helemaal voor jullie.

Wanneer jullie besluiten te trouwen bij De Deel, dan is de locatie de gehele dag exclusief voor jullie beschikbaar, net zoals ons team. We reserveren de hele locatie voor jullie en de gasten. Zo is de volle focus op jullie, zoals het hoort! Daarnaast heb je vanaf het eerste contact een vast aanspreekpunt. Dit blijft zo tot aan de dag van jullie huwelijk!

De meeste bruiloften stoppen rond 00.00 uur of 00.30 uur. Dan ben je er ook wel klaar mee 😉 Wat betreft sluitingstijd is dit dan ook ons advies!

Jazeker, we zijn rolstoeltoegankelijk. Ook de toiletten zijn geschikt voor een rolstoel. Laat het vooraf even weten, dan kunnen wij hier rekening mee houden. Het grasveld is wat lastiger met een rolstoel te bereiken. 

Ook dit nemen we graag uit handen voor je. Met zorg hebben we verschillende arrangementen voor je samengesteld die bij ons en onze locatie passen. Heb je specifieke wensen die niet in onze arrangementen naar voren komen? Geef het aan, we kijken samen met je mee naar mogelijkheden.

Je hebt alle vrijheid wat betreft de bruidstaart. We hebben al jarenlang goede ervaringen met Miranda van Taart van Miranda. Zij is bijna hofleverancier bij Boerderij De Deel, maar als je een andere dame of heer jullie taart laat maken en bezorgen, dan mag dat natuurlijk ook.

Wij houden niet van verrassingen achteraf en zijn graag duidelijk, zodat je weet waar je aan toe bent. Vandaar dat we werken met vaste arrangementen. In onze arrangementen zit onbeperkt drinken. Koffie en thee, frisdranken, sappen, bier en wijn. Sterke drank schenken wij niet standaard, mochten jullie dit graag willen laat het weten dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Wat een leuke vraag! Natuurlijk mag je langskomen! Zoals je wellicht gezien hebt, zijn we (ook nog) een echte boerderij. Zonder open dagen is het lastiger de sfeer goed over te brengen. Kijk daarom wanneer de eerstvolgende open dag is zodat je zeker weet dat je onze locatie in vol ornaat kunt bekijken!

Alles kan! Live muziek dus een band of zanger tijdens je ceremonie óf DJ. Ook kun je gewoon een lijst sturen, dan draaien wij deze voor jullie overdag.Tot 21:30 uur is muziek buiten toegestaan, daarna alleen nog binnen in onze zaal! 

Ja zeker, hartstikke leuk! Via deze link kun je in onze agenda, je kunt selecteren waar je voor naar Boerderij De Deel wilt komen. Wel zijn we een echt boerderij en is het zonder aankleding lastig om de sfeer goed over te brengen, realiseer je dat wel maar je bent zeker welkom!