Wat is boerderij de deel?

Trouwen op een échte boerderij!

Boerderij De Deel is dé trouwlocatie voor als je wilt trouwen op een echte boerderij maar het feit dat we een boerderij zijn, betekent niet dat we onderdoen voor de rest! Onze boerderij ligt middenin het Groene Hart en toch maar 5 minuten van snelweg verwijderd. 

Via de smalle landweggetjes kom je in het pitoreske Nieuwerbrug waar onze boerderij staat. Een monumentale boerderij met oude elementen en buiten volop de ruimte om je gasten te ontvangen. We helpen je graag bij het realiseren van de mooiste dag van je leven en nemen dan met liefde ook alles voor je uit handen.

Trouwen op een boerderij

Unieke boerderij om te trouwen

Boerderij De Deel is een echte boerderij. Er worden nog dagelijks koeien gemolken. Er zijn meer boerderijen waar je kunt trouwen maar meestal zijn daar geen koeien meer. Uiteraard mag je ook even een kijkje nemen bij de koeien als je dat leuk vindt. Een gedeelte van de boerderij is verbouwd om te trouwen. We hebben zowel binnen als buiten ruimte voor jouw bruiloft. In de boomgaard kun je de ceremonie plaats laten vinden. Na de ceremonie kun je een stukje taart eten onder onze stretchtent. Ondertussen zetten wij lange tafels in onze kas neer waar jullie heerlijk kunnen genieten van een diner. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Shared dining of een BBQ?

Na het diner steken we het kampvuur aan en genieten we van een gezellige avond met hapjes en drankjes. Of ga jij liever voor een feest? Dan verhuizen we na het diner naar binnen toe. Daar hebben we een gezellige ruimte waar een leuk feestje gegeven kan worden.

Alles op 1 trouwlocatie!​

Als je een landelijke trouwlocatie zoekt ben je vaak op zoek naar een relaxte sfeer! De geur van de boerderij, de ruimte en het ongedwongene van het platteland; dat is wat je bij onze trouwlocatie zult vinden. Voor een relaxte sfeer is het fijn dat je alles op 1 locatie kunt doen. Van ceremonie tot een borrel ‘s avonds. Je hoeft dan niet meer heen en weer te rijden. Dat scheelt tijd die je lekker aan je gasten kunt besteden.

De ceremonie vindt bij mooi weer in de boomgaard plaats. Bij minder mooi weer is het ook mogelijk om de ceremonie in de kas plaats te laten vinden. Na de ceremonie is er een proost en bruidstaart moment met aansluitend een borrel die we plaats laten vinden onder onze stretchtent. Het diner kan in onze kas gedaan worden.

Ook de groepsfoto’s worden vaak op de boerderij gedaan. Als je gaat trouwen op een boerderij is het natuurlijk ook heel erg leuk als je dat terug ziet op de foto’s. Op de boerderij zijn meerdere mooie plekjes te vinden om foto’s te maken. 

Daphne & Danny
Daphne & Danny
@daphnepietjouw
Lees verder
Wij zijn gister getrouwd op boederij de deel. Wat een super dag! Top locatie! Alles zo mooi aangekleed en verzorgd. Zooo onwijs lieve mensen, niets is teveel, ze denken echt met je mee! Heel behulpzaam en super leuk met de kinderen ook. Wij hadden geen mooiere dag kunnen wensen. Lieve mathilda&bertine en team bedankt.
NC de Jongh
NC de Jongh
@dejongh
Lees verder
Wij hebben hier een fantastische dag beleefd met elkaar ! Na de ceremonie, in het stadhuis, hebben wij de rest van de dag, tot in de late uurtjes ons trouwfeest gevierd op Boerderij de Deel. Alles was tot in de puntjes verzorgd en alle gasten hebben zich geweldig vermaakt deze dag. Een dag om nooit te vergeten, en ook mede dankzij deze top locatie. Intiem, geweldige setting en erg gastvrij. Absoluut een aanrader!
Annelyn Dekker
Annelyn Dekker
@annelyndekker
Lees verder
Een fantastische locatie! Wij hebben onze bruiloft hier gehouden 18 juni en het was zo super geregeld! Bertine dacht heel erg met ons mee en op de dag zelf konden we onze ogen niet geloven toen we de Styling op de boerderij zagen... zo gaaf gedaan! Onze gasten hebben het nog steeds over hoe geweldig de boerderij was en hoe mooi het eruit zag. Super bediening en lekker eten! Kortom een mega aanrader!!❤️
Vorige
Volgende

Alles geregeld

Compleet ontzorgd trouwen op een boerderij!

Een bruiloft plannen kost enorm veel tijd. Daar zie je misschien best wel tegenop. Je bent druk met de gastenlijst, budget en leveranciers zoeken.  Daarom hebben wij met verschillende leveranciers besloten dat we jullie daarbij gaan helpen. We hebben verschillende arrangement gemaakt  waarbij alle leveranciers al inbegrepen zijn. Van diner en bruidstaart tot prikkabel en slingers. Maar ook menukaarten en zelfs een professionele ceremonie meester is mogelijk. Zo hoeven jullie alleen nog maar te genieten van de voorbereidingen. 

De styling verzorgen wij als trouwlocatie zelf. We hebben een schuur vol met mooie spullen waaruit jullie een keuze kunnen maken. Gekleurd bankje, rotan bankje, leren chesterfield, witte stoelen, bruine stoelen.. Keuze genoeg! Als je onze trouwlocatie komt bekijken, laten we het graag aan je zien.

Bij het proost en taart arrangement zit een bruidstaart die verzorgd wordt door Miranda van Taart van Miranda. Als je dat wilt, kan zij ook voor een Sweet Table of Donut Wall zorgen. Dit is uiteraard tegen meerprijs 😉 De bloemen op de taart worden weer verzorgd door onze bloemiste. Op deze manier zorgen we er voor dat alles bij elkaar past en tot in de puntjes verzorgd is en jullie helemaal ontzorgd worden. Dan kunnen jullie je tijd aan andere dingen besteden.

Veel gestelde vragen

We proberen zo veel mogelijke informatie aan je te vertellen op deze website maar soms vergeten we wel eens iets. Heb je nog een vraag waar je nog geen antwoord op hebt? Kijk dan eens of jouw vraag hieronder staat. Mocht het antwoord op je vraag hier niet tussenstaan, neem dan zeker even contact met ons op via de mail. 

Nodig zoveel gasten uit als jij wilt. Het is jouw bruiloft en jij bepaalt. Wil je een intieme bruiloft? Of juist een groot feest? Doe vooral wat jullie willen! Onze maximale capaciteit per ruimte is 85 personen. 

De meeste bruiloften stoppen rond 00.00 / 00.30 uur. Dan ben je er ook wel klaar mee 😉 Dus ik zou die tijd aanhouden als sluitingstijd

Nee helaas. Je mag wel zelf voor de bruidstaart zorgen.

Wij bieden een BBQ, buffet of shared dingen aan. In de brochure vind je hier nog veel meer informatie over. 

Wij houden niet van verrassingen achteraf en zijn graag duidelijk zodat je weet waar je aan toe bent. Vandaar dat we werken met vaste arrangementen. Zie de brochure. In die arrangementen zit onbeperkt drinken. Koffie, thee, fris, sap, bier en wijn. 

Wat een leuke vraag! Natuurlijk mag je langskomen! We hebben regelmatig een open dag. Houd onze social media kanalen goed in de gaten wanneer dat is. Je kunt ook via de contact button even een afspraak maken.