Vergaderen op een échte boerderij

Unieke ruimtes om te vergaderen

Boerderij De Deel is dé locatie wanneer je wilt vergaderen of iets wilt vieren op een unieke locatie. Boerderij de Deel is namelijk een echte boerderij! En met echt bedoelen we ook écht. Op onze boerderij is het mogelijk om te vieren & vergaderen in een landelijke en ontspannen sfeer. Je hebt de locatie de gehele dag voor jezelf. 

Als je een locatie zoekt voor jouw vergadering dan ben je vaak op zoek naar een locatie met een goede sfeer. De geur van de boerderij, de ruimte en het ongedwongene van het platteland; dat is precies wat je bij onze locatie zult vinden. 

Onze locatie heeft naast een fijne sfeer meer te bieden. Zo kunnen er activiteiten worden georganiseerd in de pauze of als afsluiter, hebben we voldoende parkeergelegenheid, zijn we flexibel qua opstellingen.. er is van alles mogelijk!

De boomgaard

Wil jij écht in de buitenlucht zitten tijdens jouw vergadering of brainstorm sessie? 

Veel gestelde vragen

We proberen zo veel mogelijke informatie aan je te vertellen op deze website maar soms vergeten we wel eens iets. Heb je nog een vraag waar je nog geen antwoord op hebt? Kijk dan eens of jouw vraag hieronder staat. Mocht het antwoord op je vraag hier niet tussenstaan, neem dan zeker even contact met ons op via ons contactformulier

Nodig zoveel gasten uit als jij wilt. Het is jullie bruiloft dus jullie bepalen. Wil je een intieme bruiloft? Of juist een groot feest? Doe vooral wat jullie willen! Onze maximale capaciteit per ruimte is 85 personen. Dit betekent niet dat je ’s avonds aan een maximum van 85 zit want je kunt meerdere ruimtes gebruiken! De locatie is namelijk helemaal voor jullie.

Wanneer jullie besluiten te trouwen bij De Deel, dan is de locatie de gehele dag exclusief voor jullie beschikbaar, net zoals ons team. We reserveren de hele locatie voor jullie en de gasten. Zo is de volle focus op jullie, zoals het hoort! Daarnaast heb je vanaf het eerste contact een vast aanspreekpunt. Dit blijft zo tot aan de dag van jullie huwelijk!

De meeste bruiloften stoppen rond 00.00 uur of 00.30 uur. Dan ben je er ook wel klaar mee 😉 Wat betreft sluitingstijd is dit dan ook ons advies!

Jazeker, we zijn rolstoeltoegankelijk. Ook de toiletten zijn geschikt voor een rolstoel. Laat het vooraf even weten, dan kunnen wij hier rekening mee houden. Het grasveld is wat lastiger met een rolstoel te bereiken. 

Ook dit nemen we graag uit handen voor je. Met zorg hebben we verschillende arrangementen voor je samengesteld die bij ons en onze locatie passen. Heb je specifieke wensen die niet in onze arrangementen naar voren komen? Geef het aan, we kijken samen met je mee naar mogelijkheden.

Je hebt alle vrijheid wat betreft de bruidstaart. We hebben al jarenlang goede ervaringen met Miranda van Taart van Miranda. Zij is bijna hofleverancier bij Boerderij De Deel, maar als je een andere dame of heer jullie taart laat maken en bezorgen, dan mag dat natuurlijk ook.

Wij houden niet van verrassingen achteraf en zijn graag duidelijk, zodat je weet waar je aan toe bent. Vandaar dat we werken met vaste arrangementen. In onze arrangementen zit onbeperkt drinken. Koffie en thee, frisdranken, sappen, bier en wijn. Sterke drank schenken wij niet standaard, mochten jullie dit graag willen laat het weten dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Wat een leuke vraag! Natuurlijk mag je langskomen! Zoals je wellicht gezien hebt, zijn we (ook nog) een echte boerderij. Zonder open dagen is het lastiger de sfeer goed over te brengen. Kijk daarom wanneer de eerstvolgende open dag is zodat je zeker weet dat je onze locatie in vol ornaat kunt bekijken!

Alles kan! Live muziek dus een band of zanger tijdens je ceremonie óf DJ. Ook kun je gewoon een lijst sturen, dan draaien wij deze voor jullie overdag.Tot 21:30 uur is muziek buiten toegestaan, daarna alleen nog binnen in onze zaal! 

Ja zeker, hartstikke leuk! Via deze link kun je in onze agenda, je kunt selecteren waar je voor naar Boerderij De Deel wilt komen. Wel zijn we een echt boerderij en is het zonder aankleding lastig om de sfeer goed over te brengen, realiseer je dat wel maar je bent zeker welkom!