Trouwen op een boerderij

bruiloft boerderij
Bertine Olieman
Bertine Olieman

Locatiemanager

Boerderij De Deel is dé trouwlocatie voor als je wilt trouwen op een echte boerderij. Onze boerderij ligt middenin het groene hart en toch maar 5 minuten van de snelweg verwijderd. Via de smalle landweggetjes kom je in het pitoreske Nieuwerbrug waar onze boerderij staat. Een monumentale boerderij met oude elementen en buiten volop ruimte om je gasten te ontvangen. We helpen je graag bij het realiseren van de mooiste dag van je leven en nemen je dan ook met liefde alles uit handen.

Trouwen op een boerderij         

Onze boerderij doet nog dienst als echte boerderij. We melken 2x per dag koeien en we hebben schapen in het land. In de schuur zitten kippen en konijnen en als je geluk hebt lopen er kleine kittens rond en in het voorjaar hebben we lammetjes in de schuur. Natuurlijk is het mogelijk om een kijkje in de stal te nemen! De boer vertelt er jullie graag meer over!

Wie zijn wij dan eigenlijk?

Negen jaar geleden kwamen wij, Bert en Bertine, wonen in Nieuwerbrug. Vanuit een dorp verderop verhuisden we met ons gezin. Onze droom achterna. Een boerderij. Bertine voor het huis, Bert voor de dieren. We begonnen met 3 koeien en breidden dat steeds meer uit.

Met heel veel geduld, liefde en hard werken ontstond er een boerderij. Op dit moment melken we rond de 35 koeien. Voor sommigen een hobby boerderij voor ons een grote droom!

Toen we zelf 12,5 jaar getrouwd waren in 2017 begon de zoektocht naar een plek waar we dat konden vieren. Niks was echt naar onze wens. We stopten ons budget in het verbouwen van de deel. Bert is tenslotte naast boer ook nog aannemer dus die deed dat wel even;) Een leuke plek om ons eigen feestje te vieren. Heel langzaam begon de droom om er misschien iets meer mee te doen. We gingen ook die droom achterna en wat we nu allemaal te bieden hebben lees je op onze site en op onze social media kanalen.

Trouwen op een boerderij   

Lees ook de andere blogs

Anne & Nelleke

Foto’s gemaakt door geluk.fotografieStyling en bloemen door Boerderij De DeelThema: