Trouwen op een boerderij

Trouwen op een echte boerderij
Picture of Bertine Olieman
Bertine Olieman

Boerderij De Deel is dé trouwlocatie voor als je wilt trouwen op een echte boerderij. Onze boerderij ligt middenin het groene hart en toch maar 5 minuten van de snelweg verwijderd. Via de smalle landweggetjes kom je in het pitoreske Nieuwerbrug waar onze boerderij staat. Een monumentale boerderij met oude elementen en buiten volop ruimte om je gasten te ontvangen. We helpen je graag bij het realiseren van de mooiste dag van je leven en nemen je dan ook met liefde alles uit handen. Neem gerust eens een kijkje op onze site als je meer wilt weten over de mogelijkheden.

 

          trouwen op de boerderij

 

Onze boerderij doet nog dienst als echte boerderij. We melken 2x per dag koeien en we hebben schapen in het land. In de schuur zitten kippen en konijnen en als je geluk hebt lopen er kleine kittens rond en in het voorjaar hebben we lammetjes in de schuur. Natuurlijk is het mogelijk om een kijkje in de stal te nemen! De boer vertelt er jullie graag meer over!

Wie zijn wij dan eigenlijk?

In 2017 begon onze zoektocht voor een locatie om ons 12 ½ jarig huwelijk vieren. Niets was echt naar onze wens dus we besloten ons budget in het verbouwen van het ‘achterhuis’ van de boerderij te stoppen. Bert is tenslotte naast boer ook nog aannemer dus die deed dat wel even ;). Zo ontstond een mooie plek om ons eigen feestje te vieren. Heel langzaam begon de droom om er misschien iets meer mee te doen…

Boerderij De Deel als trouwlocatie is inmiddels 6 jaar in bedrijf. Het waren jaren met flinke hobbels. Een tumor in Bertine haar been zette de wereld op Weijland 20 even stil. Na een jaar van operaties en revalideren was ze er weer helemaal. In 2019 hadden we problemen met de gemeente. We moesten wat inkrimpen maar kregen daarna onze papieren weer. Tijd om te knallen!

In 2020 kwam het coronavirus om de hoek kijken. Maar we lieten ons niet stoppen. Na 2 jaar keihard werken door de crisis zouden we in 2022 eindelijk een volledig trouwseizoen gaan draaien. Tot 22 juni 2022, toen stond onze wereld op z’n kop. Letterlijk! Wij waren samen met onze oudste dochter onderweg naar huis vanuit het boerenprotest in Stroe toen wij werden aangereden met de trekker. Na een, voor ons, gekke zomer kunnen we toch terugkijken om een mooi trouwseizoen want wat heeft ons team dit geweldig van ons overgenomen! Dit seizoen staan er ook weer geweldige bruiloften op de planning.. Wij hebben er weer veel zin in!

Liefs, Bertine

P.S. Volg je ons al op instagram?

 

Lees ook de andere blogs