Joppe&Coco

trouwen op een boerderij, boerderij bruiloft, trouwlocatie bruiloft, trouwen boerderij, boerderij schuur huren, boerderij trouwlocatie, boerderij feestlocatie, boerderij huren feest, boerderij trouwen, landelijke bruiloft, landelijke trouwlocatie, boerderij trouwen, feest boerderij, feestlocatie boerderij, trouwboerderij, bruiloft boerderij, trouwen in een schuur, trouwen, trouwlocatie, trouwlocatie Utrecht, trouwlocatie zuid Holland, trouwen Utrecht, trouwen zuid Holland, boerderij bruiloft, trouwen boerderij, landelijke trouwlocatie, landelijke trouwlocatie zuid Holland, landelijke trouwlocatie Utrecht
Picture of Bertine Olieman
Bertine Olieman

De bruiloft van Joppe en Coco

26-6-2020 was de dag waarop onze boerderij omgetoverd werd tot trouwlocatie voor de bruiloft van Joppe en Coco. Het was die dag ontzettend warm en daarom hadden we een schaduwsysteem bedacht. De avond er voor zijn we tot laat in de avond bezig geweest om het af te krijgen maar het resultaat mag er zijn.

Joppe en Coco hadden een ceremonie op locatie en ze hadden een vriendin gevraagd of zij wilde zingen. Dat bracht direct een stuk persoonlijkheid in de dag. Sowieso is live muziek een enorme sfeer maker. Na de ceremonie was er bruidstaart. Een prachtige taart die ze zelf hadden geregeld. Oma mocht de taart aansnijden en dat was niet zonder reden want het was naast een bruidstaart ook een gender reveal taart. Een heel leuk moment!

Na de taart en de borrel was het tijd voor het diner. Joppe&Coco hadden gekozen voor een shared dining. Ze hadden een mooi bord met een seat plan wat ook weer mooi aansloot bij de trouwkaart én de naamkaartjes. Zo hadden ze een mooi geheel gecreëerd.

Een feest zat er niet in die dag ivm de maatregelen dus we sloten de dag rond 21.30 uur met een kampvuurtje en een kopje koffie.

 

“Wat hebben wij een geweldige dag gehad!! Bedankt ervoor, jullie hebben ons enorm ontzorgd op onze dag en wij hebben alleen maar hoeven te genieten. Van onze gasten hebben we veel positieve feedback gekregen over de locatie. Ook van de voorbereidingen hebben we genoten, jullie waren enorm flexibel, relax, meedenkend en oplossingsgericht. Wij raden jullie zeker aan als trouwlocatie. Wat enorm fijn is dat jullie een totaal pakket aanbieden zodat de organisatie overzichtelijk blijft en wij op de dag zelf niet over details hoefde na te denken. Bedankt voor de topdag!!!”

 

Lees ook de andere blogs