Florian&Kim

trouwen op een boerderij, boerderij bruiloft, trouwlocatie bruiloft, trouwen boerderij, boerderij schuur huren, boerderij trouwlocatie, boerderij feestlocatie, boerderij huren feest, boerderij trouwen, landelijke bruiloft, landelijke trouwlocatie, boerderij trouwen, feest boerderij, feestlocatie boerderij, trouwboerderij, bruiloft boerderij, trouwen in een schuur, trouwen, trouwlocatie, trouwlocatie Utrecht, trouwlocatie zuid Holland, trouwen Utrecht, trouwen zuid Holland, boerderij bruiloft, trouwen boerderij, landelijke trouwlocatie, landelijke trouwlocatie zuid Holland, landelijke trouwlocatie Utrecht
Picture of Bertine Olieman
Bertine Olieman

10 juli 2020 was de grote dag van Florian en Kim. Samen met hun 2 super schattige kindjes vierden ze de liefde. Het bruidspaar kwam samen aan. Familie en vrienden stonden in een haag langs de boerderij toen zij aan kwamen rijden. Toen alle gasten zaten kwam Florian met de jongste richting ceremonie. Suus kwam samen met haar zus en de bruidsmeisjes. De ceremonie werd op het veld gehouden en was ontzettend persoonlijk omdat de oudste zus van Kim voor een dag de BABS was. Hoe gaaf is dat, getrouwd worden door je eigen zus?!

Na de ceremonie was het tijd voor feliciteren, proosten en bruidstaart. De borrel liep over in het diner. Geen standaard diner, buffet of bbq maar een diner met allemaal heerlijke kleine hapjes. Er was een kok ingehuurd die dit kwam maken en dat was een succes! Iedereen had de tijd om even lekker bij te kletsen, te chillen en een spelletje te doen. Florian en Kim gingen nog even wat foto’s maken bij de tolbrug, in de stal en buiten op het erf. Ik kan je zeggen, ze zijn prachtig geworden!

Na het diner was het feest. Muziek, drinken, gezelligheid. Je kunt je voorstellen dat het weer een geweldige dag was om aan mee te mogen werken.

boerderij trouwen
2
3
4
5
6
7
8
9
10
previous arrow
next arrow

 

“We hebben een geweldige relaxte dag gehad. Alles was goed geregeld en ook de kinderen hebben zich ontzettend goed vermaakt. Daardoor hadden wij ook tijd om te kletsen met vrienden en familie”

 

 

Lees ook de andere blogs