Styled shoot

trouwen op een boerderij, boerderij bruiloft, trouwlocatie bruiloft, trouwen boerderij, boerderij schuur huren, boerderij trouwlocatie, boerderij feestlocatie, boerderij huren feest, boerderij trouwen, landelijke bruiloft, landelijke trouwlocatie, boerderij trouwen, feest boerderij, feestlocatie boerderij, trouwboerderij, bruiloft boerderij, trouwen in een schuur, trouwen, trouwlocatie, trouwlocatie Utrecht, trouwlocatie zuid Holland, trouwen Utrecht, trouwen zuid Holland, boerderij bruiloft, trouwen boerderij, landelijke trouwlocatie, landelijke trouwlocatie zuid Holland, landelijke trouwlocatie Utrecht
Bertine Olieman
Bertine Olieman

“Hoi Bertine, wil jij meedoen aan een styled shoot op 7 september 2020?”

Deze vraag kreeg ik van Mandy van Wishes and Vows. Samen met Laura van Dreamdaysweddingplanner was ze druk bezig om een shoot te organiseren. Ik had het nog nooit gedaan dus ik dacht dat ik het wel kon. Samen met Tamara, de styliste, kwam Mandy langs op een zaterdagochtend om eens te kijken wat we precies nodig zouden hebben en om de planning een beetje door te nemen. Het was direct gezellig!

Toen werd het september. De dag van de shoot. Alle leveranciers kwamen met hun spullen en dronken een kopje koffie en maakte een beetje kennis met elkaar. Tegen 10 uur waren we compleet en gingen we aan de slag. Marloes ging aan de slag met het haar van ons prachtige model. Buiten werd er gesleept en gesjouwd meet tafel, hooibalen en backdrop. Langzaam maar zeker werd het plaatje compleet en rond 12.00 uur werden de eerste foto;s geschoten.

Zo’n styled shoot is mij heel erg goed bevallen. Heerlijk om mensen uit de branche te ontmoeten die ik nog niet kende. Sommige daarvan spreek ik nu nog zeer regelmatig en met een paar daarvan ben ik zelfs gaan samenwerken.

En dan die foto’s die je achteraf in je mailbox krijgt. WAUW! Kijk je mee?

Liefs, Bertine

 

Trouwen boerderij
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
previous arrow
next arrow

 

 

Lees ook de andere blogs