trouwen op een boerderij

trouwen op een boerderij in Zuid-Holland, trouwlocatie Woerden, trouwen in woerden, trouwen op een boerderij, boerderij bruiloft, trouwlocatie bruiloft, trouwen boerderij, boerderij schuur huren, boerderij trouwlocatie, boerderij feestlocatie, boerderij huren feest, boerderij trouwen, landelijke bruiloft, landelijke trouwlocatie, boerderij trouwen, feest boerderij, feestlocatie boerderij, trouwboerderij, bruiloft boerderij, trouwen in een schuur, trouwen, trouwlocatie, trouwlocatie Utrecht, trouwlocatie zuid Holland, trouwen Utrecht, trouwen zuid Holland, boerderij bruiloft, trouwen boerderij, landelijke trouwlocatie, landelijke trouwlocatie zuid Holland, landelijke trouwlocatie Utrecht, trouwen in woerden
Bertine Olieman
Bertine Olieman

Locatiemanager

Begin 2021 kwamen Sander en Louise naar onze maandelijkse open dag. Een relaxt en gezellig stel. Ze wisten wat ze wilden. Trouwen op een boerderij! En ondanks tante C. waren ze vast besloten om te gaan trouwen. We hadden een gezellig gesprek. Het werd al snel duidelijk dat ze een druk leven hebben. Vrienden, werk en ook nog de bouw van hun nieuwbouw huis. Om die reden kwam ook onze weddingplanner op de offerte voor te staan. Al snel kregen we een akkoord en konden de voorbereidingen beginnen. 

Sander en Louise planden meerdere scenario’s. Uiteindelijk konden we gebruik maken van het meest positieve scenario. Alle gasten die ze wilden konden ze uitnodigen. 

Wil jij ook trouwen op een boerderij? En ben je nog op zoek naar een locatie? Spreken deze foto’s je wel aan? Kom dan zeker even langs op onze open dag. Vrijdag 17 september ben je van harte welkom. Aanmelden kan hier

Liefs, Bertine

Lees ook de andere blogs

Anne & Nelleke

Foto’s gemaakt door geluk.fotografieStyling en bloemen door Boerderij De DeelThema: