Trouwen op een boerderij

Trouwen op een boerderij
Picture of Bertine Olieman
Bertine Olieman

Begin 2021 kwamen Sander en Louise naar onze maandelijkse open dag. Een relaxt en gezellig stel. Ze wisten wat ze wilden. Trouwen op een boerderij! En ondanks tante C. waren ze vast besloten om te gaan trouwen. We hadden een gezellig gesprek. Het werd al snel duidelijk dat ze een druk leven hebben. Vrienden, werk en ook nog de bouw van hun nieuwbouw huis. Om die reden kwam ook onze weddingplanner op de offerte te staan. Al snel kregen we een akkoord en konden de voorbereidingen beginnen. 

Sander en Louise planden meerdere scenario’s. Uiteindelijk konden we gebruik maken van het meest positieve scenario. Alle gasten die ze wilden konden ze uitnodigen. 

Trouwen op een boerderij

De ceremonie vond als eerste plaats. Er was gekozen voor het landelijke thema met witte stoelen, fleurige bloemen en een witte loper. Het was prachtig weer dus we konden heerlijk buiten trouwen! Wat een geweldig moment. 

Terwijl de ceremonie bezig was, hadden wij mooi de tijd om de taart klaar te zetten voor het aansnijdmoment. Na het aansnijden was er een gezellige borrel en ruim de tijd om in de zon met elkaar te kletsen en uiteraard om foto’s te maken.

trouwen op een boerderij, boerderij bruiloft, trouwlocatie bruiloft, trouwen boerderij, boerderij schuur hure, boerderij trouwlocatie, boerderij feestlocatie, boerderij huren feest, boerderij trouwen, landelijke bruiloft, landelijke trouwlocatie, boerderij trouwen, feest boerderij, feestlocatie boerderij, trouwboerderij, bruiloft boerderij, trouwen in een schuur, trouwen, trouwlocatie, trouwlocatie Utrecht, trouwlocatie zuid Holland, trouwen Utrecht, trouwen zuid Holland, boerderij bruiloft, trouwen boerderij, landelijke trouwlocatie, landelijke trouwlocatie zuid Holland, landelijke trouwlocatie Utrecht

Dit bruidspaar had er voor gekozen om gezellig te dineren op het veld. Lekker lang tafelen en borrelen. Spelende kinderen er om heen en na het dessert een kampvuurtje er bij. Een geslaagde dag met geweldig lieve mensen. ♡

Wil jij ook trouwen op een boerderij? En ben je nog op zoek naar een locatie? Spreken deze foto’s je wel aan? Kom dan zeker even langs op onze open dag. We organiseren regelmatig open dagen.. Aanmelden kan hier.

Liefs, Bertine

Lees ook de andere blogs