Wat moeten we zelf nog regelen?

Picture of Bertine Olieman
Bertine Olieman

๐™’๐™–๐™ฉ ๐™ข๐™ค๐™š๐™ฉ๐™š๐™ฃ ๐™ฌ๐™š ๐™ฏ๐™š๐™ก๐™› ๐™ฃ๐™ค๐™œ ๐™ง๐™š๐™œ๐™š๐™ก๐™š๐™ฃ?

Eรฉn van de veelgestelde vragen tijdens of net na het boeken van onze locatie is; wat moeten we nu zelf eigenlijk nog regelen?

Binnen onze arrangementen zit natuurlijk al heel erg veel. Laten we beginnen bij de bruidstaart. Als je kiest voor een bruidstaart bij Miranda dan zitten de bloemen, mocht je die willen op de taart ook bij het pakket inbegrepen. Uiteraard gebruiken we dezelfde bloemen als die we voor de aankleding van de locatie gebruiken.ย 

Komen we gelijk bij de bloemen aan. Alle bloemen op de locatie zijn in begrepen, bruidsboeket, corsages, bloemen op de auto etc. niet. We hebben daar als tip natuurlijk wel een goede andere bloemist. Maar de beste tip is toch om een bloemist bij je in de buurt te zoeken. Dan hoef je er ยดs morgens vroeg niet zo ver op uit om je bloemen te halen. Niet alle bloemisten bezorgen ze namelijk thuis. Wil je toch graag de bloemist weten die bij ons in de buurt zit dan raden we je Lianne van Fleur&Geur aan.ย 

Verder is het handig om de gemeente en eventueel de kerk vast te zetten. Via deze website geef je aan dat je bij Boerderij De Deel wilt trouwen en geef je de voorkeur voor de ambtenaar op. Zodra je dat gedaan hebt, hoor je een hele tijd niks. Heel vervelend maar de gemeente geeft zelf aan dat het na de betaling gewoon geregeld is. En ik moet zeggen, dat gaat ook altijd goed! Pas een week of 3 van te voren neemt de ambtenaar contact op.ย 

Een foto- en of videograaf moet je op tijd boeken. Veel fotografen zitten snel vol dus wacht daar niet te lang mee.

Wil je muziek bij de ceremonie? Dan kun je gaan voor muziek via spotify of live muziek. Als je kiest voor live muziek dan moet je die zelf regelen. Kies je voor spotify dan kun je via jullie persoonlijke google drive map een link met ons delen naar de juiste lijst. Wij zorgen dan dat deze afgespeeld wordt. Zonder reclame uiteraard ๐Ÿ˜‰

Wil je ยดs avonds een DJ? Dan werken wij graag met DJ yorick. Voor achtergrond muziek kun je weer denken aan een spotify lijst.

Als je de bovenstaande dingen allemaal hebt geregeld dan heb je het meeste al gedaan. Verder kun je nog denken aan trouwauto, huwelijksreis, taxi, hotelovernachting, bedankjes of een photobooth.

Hopelijk heb ik je zo een goed beeld gegeven wat je zelf allemaal nog moet regelen. Twijfel je of iets er wel/niet bijzit? Stel gerust de vraag hieronder in een reactie of stuur me een DM op instagram.

Liefs, Bertine

Lees ook de andere blogs