Tips voor overnachtingsmogelijkheden

Bertine Olieman
Bertine Olieman

Sta je ´s avonds lekker op een feestje en heb je misschien net een drankje te veel op? Moet je nog naar huis…….Wellicht een goed idee om alvast een taxi en een overnachtingsplek te regelen voordat het feest begint? In deze blog geef ik je wat tips voor overnachtingsmogelijkheden in de buurt van onze boerderij.

Er zijn meerdere mogelijkheden. Een hotel, b&b maar ook een camping of vakantiepark. Het is maar net voor welk gezelschap je een slaapplek zoekt. Ben je voor jezelf aan het zoeken of zoek je een slaapplek voor je gasten? Zijn dat je ouders, gezinnen of juist je vriendengroep. Voor ieder gezelschap kan een andere locatie een oplossing zijn. Ik zal hieronder wat adresjes met je delen:

  • Stadshotel Woerden
  • Van der Valk Alphen ad Rijn
  • B&B de Meije
  • Landal vakantiepark Reeuwijk

Als je dan toch zo lekker aan het regelen bent dan kun je misschien gelijk even vervoer regelen om naar je slaapplek te komen. Nieuwerbrug is een leuk schattig dorpje maar heeft geen station of bushalte. En na een avondje feest heb je denk ik geen zin om kilometers te moeten lopen dus een taxi is geen overbodige luxe. Het is dus verstandig om die alvast van te voren te boeken. Taxibedrijf Hoogenboom kan ik je aanbevelen.

 

Succes en liefs,

Bertine

Lees ook de andere blogs