Wat is Boerderij De Deel?

Trouwen op een échte boerderij!

Boerderij De Deel is dé trouwlocatie wanneer je wilt trouwen op een échte boerderij. En met echt bedoelen we ook écht. Op onze boerderij is het mogelijk om te trouwen in een landelijke en ontspannen sfeer. Je hebt de locatie de gehele dag voor jezelf. 

Via smalle landweggetjes bereik je het pittoreske Nieuwerbrug aan den Rijn. Midden in het Groene Hart en toch maar 5 minuten van de snelweg verwijderd, vind je boerderij De Deel. Een monumentale boerderij met oude elementen, een koeienstal, en zowel buiten als binnen volop de ruimte om jullie en de gasten te ontvangen. 

We helpen je graag bij het realiseren van de mooiste dag van je leven en nemen dan ook met liefde alles voor je uit handen. Tijdens alle voorbereidingen heb je een vast contactpersoon. Wel zo prettig. Kijk voor een sfeerimpressie eens bij onze foto’s. Welkom op onze site! 

Trouwen op een echte boerderij

Unieke boerderij om te trouwen

Als je een landelijke trouwlocatie zoekt dan ben je vaak op zoek naar een relaxte sfeer. De geur van de boerderij, de ruimte en het ongedwongene van het platteland; dat is precies wat je bij onze trouwlocatie zult vinden.

Voor een relaxte sfeer is het fijn dat je alles op 1 locatie kunt doen. Van ceremonie tot een borrel ‘s avonds. Je hoeft dan niet meer heen en weer te rijden. Dat scheelt tijd die je lekker aan je gasten kunt besteden. Daarnaast is er vanaf het moment van kennismaking tot aan jullie dag een vast contactpersoon voor jou en je partner. Korte lijntjes, daar houden wij van. 

Groepsfoto’s worden vaak op de boerderij gedaan. Als je gaat trouwen op een boerderij is het natuurlijk ook heel erg leuk als je dat terug ziet op de foto’s. Op de boerderij zijn meerdere mooie plekjes te vinden om foto’s te maken. Ben jij ook benieuwd? Kom langs op de open dag!

Alles geregeld

Compleet ontzorgt

Een bruiloft plannen kost veel tijd. Daar zie je misschien best wel tegenop. Je bent druk met de gastenlijst, budget en leveranciers zoeken.  Daarom hebben wij met verschillende leveranciers besloten dat we jullie daarbij gaan helpen. We hebben verschillende arrangementen gemaakt waarbij alle leveranciers al inbegrepen zijn. Van diner en bruidstaart tot prikkabel en slingers. Maar ook menukaarten en zelfs een professionele ceremonie meester is mogelijk. Zo hoeven jullie alleen nog maar te genieten van de voorbereidingen. 

De styling verzorgen wij als trouwlocatie zelf. We hebben een schuur vol met mooie spullen waaruit jullie een keuze kunnen maken. Gekleurd bankje, rotan bankje, leren chesterfield, witte stoelen, bruine stoelen.. Keuze genoeg! De bloemen worden weer verzorgd door onze bloemiste. Al deze details zorgen ervoor dat alles bij elkaar past en jullie compleet ontzorgd zijn. Tot in detail, daar doen we het voor en daar zijn we trots op.  Dan kunnen jullie je tijd aan andere dingen besteden. 

Onze locatie

Sfeerimpressie

Een gedeelte van onze boerderij is verbouwd om te trouwen naast dat we dus echt nog dagelijks 2 keer de koeien melken. We hebben zowel binnen als buiten ruimte voor jullie bruiloft. In de boomgaard kun je de ceremonie plaats laten vinden. Na de ceremonie kun je een stukje taart eten onder onze stretchtent. Ondertussen zetten wij lange tafels in onze kas neer waar jullie heerlijk kunnen genieten van een diner.

Het kan lastig zijn om jullie dag voor te stellen via een website. We bieden daarom onze open dagen aan om in real life te kunnen kijken en voelen wat onze locatie voor jou kan doen. Iedere maand is er meerdere keren de mogelijkheid om langs te komen op één van die open dagen, je hebt hier de kans om een rondje te lopen over de locatie en jouw vragen te stellen!

Om je nu toch ook al een beetje een beeld te geven hebben we de mooiste impressies voor jou op een rij gezet in ons online ’trouwalbum’, zodat een gevoel bij Boerderij De Deel voor jullie nu misschien al wat tastbaarder wordt.  

Veel gestelde vragen

We proberen zo veel mogelijke informatie aan je te vertellen op deze website maar soms vergeten we wel eens iets. Heb je nog een vraag waar je nog geen antwoord op hebt? Kijk dan eens of jouw vraag hieronder staat. Mocht het antwoord op je vraag hier niet tussenstaan, neem dan zeker even contact met ons op via ons contactformulier

Nodig zoveel gasten uit als jij wilt. Het is jullie bruiloft dus jullie bepalen. Wil je een intieme bruiloft? Of juist een groot feest? Doe vooral wat jullie willen! Onze maximale capaciteit per ruimte is 85 personen. Dit betekent niet dat je ’s avonds aan een maximum van 85 zit want je kunt meerdere ruimtes gebruiken! De locatie is namelijk helemaal voor jullie.

Wanneer jullie besluiten te trouwen bij De Deel, dan is de locatie de gehele dag exclusief voor jullie beschikbaar, net zoals ons team. We reserveren de hele locatie voor jullie en de gasten. Zo is de volle focus op jullie, zoals het hoort! Daarnaast heb je vanaf het eerste contact een vast aanspreekpunt. Dit blijft zo tot aan de dag van jullie huwelijk!

De meeste bruiloften stoppen rond 00.00 uur of 00.30 uur. Dan ben je er ook wel klaar mee 😉 Wat betreft sluitingstijd is dit dan ook ons advies!

Jazeker, we zijn rolstoeltoegankelijk. Ook de toiletten zijn geschikt voor een rolstoel. Laat het vooraf even weten, dan kunnen wij hier rekening mee houden. Het grasveld is wat lastiger met een rolstoel te bereiken. 

Ook dit nemen we graag uit handen voor je. Met zorg hebben we verschillende arrangementen voor je samengesteld die bij ons en onze locatie passen. Heb je specifieke wensen die niet in onze arrangementen naar voren komen? Geef het aan, we kijken samen met je mee naar mogelijkheden.

Je hebt alle vrijheid wat betreft de bruidstaart. We hebben al jarenlang goede ervaringen met Miranda van Taart van Miranda. Zij is bijna hofleverancier bij Boerderij De Deel, maar als je een andere dame of heer jullie taart laat maken en bezorgen, dan mag dat natuurlijk ook.

Wij houden niet van verrassingen achteraf en zijn graag duidelijk, zodat je weet waar je aan toe bent. Vandaar dat we werken met vaste arrangementen. In onze arrangementen zit onbeperkt drinken. Koffie en thee, frisdranken, sappen, bier en wijn. Sterke drank schenken wij niet standaard, mochten jullie dit graag willen laat het weten dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Wat een leuke vraag! Natuurlijk mag je langskomen! Zoals je wellicht gezien hebt, zijn we (ook nog) een echte boerderij. Zonder open dagen is het lastiger de sfeer goed over te brengen. Kijk daarom wanneer de eerstvolgende open dag is zodat je zeker weet dat je onze locatie in vol ornaat kunt bekijken!

Alles kan! Live muziek dus een band of zanger tijdens je ceremonie óf DJ. Ook kun je gewoon een lijst sturen, dan draaien wij deze voor jullie overdag.Tot 21:30 uur is muziek buiten toegestaan, daarna alleen nog binnen in onze zaal! 

Ja zeker, hartstikke leuk! Via deze link kun je in onze agenda, je kunt selecteren waar je voor naar Boerderij De Deel wilt komen. Wel zijn we een echt boerderij en is het zonder aankleding lastig om de sfeer goed over te brengen, realiseer je dat wel maar je bent zeker welkom!