Trouwen tijdens corona 2022

Trouwen tijdens corona 2022
Picture of Bertine Olieman
Bertine Olieman

Wat zijn de mogelijkheden als je wilt trouwen tijdens corona in 2022?  

Eigenlijk is het onmogelijk om te zeggen wat de mogelijkheden zijn als je wilt trouwens tijdens corona in 2022. Het ligt er maar net aan wat de huidige maatregelen zijn en hoe de wereld er op dat moment uit ziet. We kunnen hoogstens bekijken hoe het afgelopen seizoen er uit heeft gezien en we kunnen vertellen hoe wij er mee om gaan.

Tijdens het afgelopen seizoen, 2021, hebben we heel veel bruiloften buiten gevierd. Van ceremonie tot feest hebben we buiten gevierd. Uiteraard kon niet alles het hele seizoen. We zijn begonnen in april met een kofferbak lunch en drive-in’s en we zijn gestopt in oktober met een feest buiten onder de tent. Ieder moment vroeg om andere oplossingen. Afhankelijk van de huidige maatregelen.

Trouwen corona 2021

Voor een bruiloft is het nodig dat je op tijd gaat plannen

We hopen dat er toch een keer een einde komt aan deze pandemie en dat de wereld er weer gewoon uit komt te zien. We willen allemaal vooruit kijken en dingen plannen. En zeker bij een bruiloft is het nodig om op tijd te gaan plannen. Vandaar dat wij ook gewoon nieuwe bruiloften plannen alsof er ‘niks aan de hand’ is. We maken een offerte op basis van jullie wensen. Het voordeel is dat onze locatie valt onder de ‘kleinere’ locaties. We hebben niet vaak echte grote groepen. Het is dus al snel zo dat het aantal wel binnen de toegestane groepsgrootte past. Mocht je meer dan 100 avond gasten hebben dan is het verstandig om alvast een plan B te bedenken. Ga je dan een drive-in receptie doen voor een gedeelte of maak je je gastenlijst kleiner? Denk er alvast eens over na!

Trouwen corona 2021

We passen het gewoon aan!

Weet je wat het is? We denken graag creatief. Niks is onmogelijk! Nou ja, bijna niks. Als de horeca gesloten is kun je nog steeds trouwen. Een prachtige ceremonie, drive-in receptie met kampvuur en live muziek. Zo kun je toch alle mensen ontvangen die je zou willen. Maar goed, misschien wil je dat wel helemaal niet. En dat mag! Vandaar dat je bij ons je bruiloft 1x kosteloos kunt verplaatsen naar een nader te bepalen moment. Hopelijk weerhoudt het je er dan niet van om toch je bruiloft te gaan plannen!

Ben jij na het lezen van deze blog net zo hoopvol en enthousiast als wij? Ben je nog op zoek naar een trouwlocatie voor 2022 of 2023? Dan zou je even op deze pagina kunnen kijken of onze locatie past bij jouw wensen.

Liefs, Bertine

Lees ook de andere blogs